AllegraMask

 

AllegraMask

ABOUT Allegra Mask

FULLMASK-5_edited.jpg

Υψηλός βαθμός άνεσης


Μπορείτε να φοράτε AllegraMask® όλη την ημέρα - χωρίς άβολα σημεία πίεσης, είναι διαφανές και δεν σας δίνει την αίσθηση της δύσπνοιας

Κομψό και πολύχρωμο


Σταματήστε την κλινική, αποστειρωμένη μονοτονία! Με το AllegraMask® δείχνετε το πρόσωπό σας στον κόσμο.
Είναι διαφανές και έχει στυλ!

Μακροχρόνια προστασία


Δεν έχει σημασία πότε και πού χρειάζεστε προστασία για το στόμα σας και η μύτη σας, το AllegraMask® είναι η λύση για κάθε περίπτωση.

Do not hide your smile behind a mask . Be your self and show your happiness and expresion with AllegraMask . Choose your AllegraMask and be safe and social

Το AllegraMask® είναι ο ιδανικός σύντροφος σας, για ψώνια, για εργασία, στο σπίτι ή για την καθημερινότητα σας .Ανακαλύψτε και δοκιμάστε να φοράτε έναν νέο τρόπο προστασίας για το στόμα και τη μύτη .

Συνδυάζει άνεση, πρακτικότητα και αποδοτικότητα χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του. Πρόκειται για μια παγκόσμια καινοτομία που έχει καταχωριστεί ως σχεδιασμός και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ικανή να προστατεύει τη μύτη και το στόμα, μειώνοντας και μετριάζοντας τα παθογόνα σε τρίτα μέρη που μεταδίδονται από μολύνσεις σταγονιδίων.

Προβλεπόμενη χρήση / τομείς εφαρμογής

Το FAIST AllegraMask® χρησιμοποιείται για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες που προκαλούνται από τη μετάδοση σταγονιδίων και υγρών (μολύνσεις σταγονιδίων). Το AllegraMask® δημιουργεί ένα σφιχτό κλοιό  μεταξύ του ασθενούς ή του χρήστη κατά την κανονική αναπνοή και οδηγεί σε μείωση της μεταφοράς σταγονιδίων (εμεταφοράς σταγονιδίων (εξωτερική επίδραση μέσω προστασίας από μολυσμένα σταγονίδια ). Αυτό μπορεί να μειώσει (όχι να αποτρέψει) τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών.). Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να φορεθεί μάσκα MNS (χειρουργική μάσκα) κάτω από το AllegraMask®, προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω η κίνδυνος λοίμωξης)

Το FAIST AllegraMask® μπορεί επίσης να μειώσει, να αποτρέψει και να ανακουφίσει τη μετάδοση και τα συμπτώματα των ασθενειών που εμφανίζονται όταν αγγίζουν τη μύτη και το στόμα, για παράδειγμα με προστασία της μετάδοσης βακτηρίων, ιών και μυκήτων μέσω της αφής (αυτοπροστασία από μολύνσεις επιχρίσματος) ,η επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές στις οποίες ο χρήστης / ασθενής δεν μπορεί να φορέσει μάσκα λειτουργίας ή άλλο MSM για λόγους υγείας , σε όλες τις εφαρμογές στις οποίες οι εκφράσεις προσώπου του χρήστη / ασθενούς παίζουν σημαντικό ρόλο, για παράδειγμα στην εργασία ή από ψυχολογικά ή κοινωνικές εφαρμογές. Για παράδειγμα, επίσης για τους κωφούς ή για άτομα με σωματικές αναπηρίες.

Το AllegraMask® μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές όπου απαιτείται προστασία προσώπου για την πρόληψη και ανακούφιση δερματικών παθήσεων στο πρόσωπο, όπως η ακμή.

Λόγω του σχεδιασμού του, η πλήρης προστασία από ιούς, βακτήρια ή άλλους βιολογικούς παράγοντες μπορεί να δοθεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό .

Το AllegraMask® χρησιμοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, την υπηρεσία,  τη διάσωση και άλλους τομείς.

Προσφέρει προστασία στα άτομα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τον χρήστη . 

Τονίζεται ότι τα προϊόντα  δεν προσφέρουν ατομική προστασία στο χρήστη. Προσφέρουν 'οπως οι περισσότερες μάσκες προσώπου ( εκτός τις FFP Masks - μάσκες φιλτραρίσματος)  μερική προστασία στα άτομα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του χρήστη.

AllegraMask δεν είναι χειρουργική μάσκα, δεν είναι μάσκα φιλτραρίσματος  FFP .

Προειδοποίηση υπουργείου υγείας 

 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μη ιατρικό περιβάλλον

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
FULLMASK-5_edited.jpg

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

 • Μοντέρνος: ελκυστικός σχεδιασμός με επιλογές χρωμάτων

 • Διαφανής: κρυστάλλινη θέα, αντιθαμβωτική επίστρωση. απαραίτητο εργαλείο για την επικοινωνία με άτομα με προβλήματα ακοής

 • Υγιεινή: εύκολο να καθαριστεί με συμβατικά απολυμαντικά ή με ζεστό νερό και σαπούνι

 • Ασφαλές: επιβραδυντικό φλόγας και μη τοξικό

 • Βιώσιμος: φιλικός προς το περιβάλλον λόγω πολλαπλής χρήσης. 100% ανακυκλώσιμο υλικό (πολυανθρακικό)

 • Πρακτικό: τα χρωματιστά αγκύλια μπορούν να αντικατασταθούν σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζονται εργαλεία

 • Άνετο: εξαιρετικά άνετο, ελαφρύ (53 g), φοριέται σαν γυαλιά, δεν αισθάνεται ασφυξία, μπορεί επίσης να φορεθεί με γυαλιά

 • Κατασκευασμένο στη Γερμανία 

 • Το AllegraMask®  παράγεται στα εργοστάσιά Faist στη Γερμανία , σύμφωνα με το υψηλότερο πρότυπο υγιεινής και σύμφωνα με το ISO 13485.

² Συμμόρφωση CE σύμφωνα με την ταξινόμηση I, κανόνας 1 που αντιστοιχεί στις βασικές απαιτήσεις του MDD 93/42 / ΕEC, προσάρτημα I λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή της οδηγίας 2007/47 / ΕΚ